Multiple alerts from user colvero in Santa Maria

  • Simomax
  • Simomax's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Nuts about radioactive everything!
More
1 month 15 hours ago - 1 month 15 hours ago #4610 by Simomax
colvero if you see this message please have a check up on your counter. It has been reporting strangely high readings for some days now. If you are using the stated SBM-20 tube the regular background should be somewhere between 20-30 CPM. If this is not an actual alert and normal for you could you possibly adjust your warning/alert thresholds. Thanks! :)

colvero in Santa Maria, Brazil read 101CPM on 2019-08-21 17:42:49UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 101CPM on 2019-08-21 17:43:04UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 102CPM on 2019-08-21 17:51:35UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 102CPM on 2019-08-21 17:51:51UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 102CPM on 2019-08-21 17:52:06UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 102CPM on 2019-08-21 17:52:21UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 102CPM on 2019-08-21 17:52:37UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 102CPM on 2019-08-21 17:52:52UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 102CPM on 2019-08-21 17:53:07UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 100CPM on 2019-08-21 18:01:38UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 100CPM on 2019-08-21 18:01:54UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 100CPM on 2019-08-21 18:02:11UTC
colvero in Santa Maria, Brazil read 100CPM on 2019-08-21 18:02:26UTC

Last edit: 1 month 15 hours ago by Simomax. Reason: Cos I can't spell!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 5 days ago #4686 by docsquee
This is still an issue and is inundating the 'Alerts' section, still.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #4694 by mw0uzo
This appears due to some configuration weirdness.

Colvero has changed his warning limit levels, but due to the default ChangeThis password in the profile the limit settings have not migrated. I have manually updated the box with the password that was actually being used.

Hopefully this will fix.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #4695 by mw0uzo
Ok the station location got set to 0,0. Fixing.
Also fixed radmonaut, who was hiding at 0,0 too.

Waiting to see if map updates.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #4696 by mw0uzo
It's all fixed! :D
The following user(s) said Thank You: Simomax, docsquee

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Simomax
  • Simomax's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Nuts about radioactive everything!
More
2 weeks 3 days ago #4702 by Simomax
Yaay! Nice one Dan :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.245 seconds
Powered by Kunena Forum