radmon.org to-do list 25/9/2018

More
1 year 4 months ago #4006 by mw0uzo
Is there an error trying to upload it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4007 by mw0uzo
Haha I can't find out how to do it either! Maybe there is a module I need to enable on the forum. I'll check it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4008 by mw0uzo
Fixed, now just click on the avatar on your profile page.
The following user(s) said Thank You: Juzzie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4020 by Juzzie
Done, Cheers!

Owner and operator of "southofhobart" monitoring stations.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4021 by Bert490
For anyone else who like me was confused about checking the avatar, it is part of the *forum* profile, not the website profile. The top right profile is the website one. The forum profile appears in the forum on the left side, under the radmon logo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #4022 by mw0uzo
- Fix display unicode characters in station description 'Stations'
- Fix lat/long v0.43 so entry with . or , works
Last edit: 1 year 4 months ago by mw0uzo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.228 seconds
Powered by Kunena Forum
Raspberry Pi 4 server stats: CPU 50% Memory 21% Swap 0% Filesystem 36% used CPU temp=62.0'C Uptime 22 Days